Rockový sraz pamětníků se blíží!!!

21.05.2015 17:27

Konečně můžeme oznámit zprávu ohledně konání této akce.Termín uvedený na logu je platný a potvrzený.Přátelé,ať už jste pamětníci nebo nikoliv,neváhejte a přijďte se podívat.Je to po 3 letech opět větší událost v klubu a dlouhodobě připravovaná věc,čili nebylo snadné ji uspořádat nejen z hlediska organizačního.Proto věříme,že všichni kdo mají rádi skvělou muziku přijdou do Švermáku.Je to ojedinělá příležitost vidět a hlavně slyšet naživo vynikající kapely kterými budou Marma Kansas Revival a Uriah Heep Revival.Takže se dá říci,že to bude Noc Revivalů,ovšem těch nejlepších,které tu existují.V průběhu obou vystoupení pro zpestření večera rovněž vystoupí jako hosté Štěpán Alexa a Petr Tůma jako představitelé bývalé chomutovské hudební scény.Program večera je tedy nabitý a každý si užije skvělé muziky dle chuti.Je třeba ještě připomenout,že lístky na tento večer bude možné v předstihu zakoupit i ve vestibulu kavárny ve Švermáku u baru.Jelikož kapacita sálu není přiliš velká,je lepší si vstupenky zajistit dříve než později.    Za organizátory všechny srdečně zveme

                                      

 MARMA KANSAS REVIVAL

Tato pražská kapela je známá produkcí hudby skupiny Kansas, považovanou  za jednu z nejlepších amerických rockových skupin.Některé jejich skladby jako např. On The Other Side,nebo Carry On Wayward Son jsou známými hity.Dlouholetá sehranost zkušených muzikantů působících v Marmě je znát i na živých produkcích,které přinášejí posluchačům skvělý hudební zážitek.Hlavním z obou sólových zpěváků této kapely je Jindra Vobořil,který působil v mnoha hudebních seskupeních(Gen,Bacily,Pumpa,F.R.Čech,Cardinals  atd.) a rovněž dlouhodobě vystupoval jako sólista v muzikálu Jessus Christ Superstar. Marma jako celek hraje hudbu vyžadující značné muzikantské kvality a lze říci bez nadsázky,že každý posluchač si při její produkci určitě přijde na své,nejen po stránce  technické,ale i umělecké.V mnoha ohledech kapela souzní s originálem takže je nač se těšit.

URIAH HEEP REVIVAL

Tato karlovarská kapela představuje nejlepší revival kapely URIAH HEEP v Evropě! Krásná, melodická muzika, nenapodobitelný zvuk Hammond B3, perfektní a krásně laděné vokály. Nejlepší skladby URIAH HEEP z období působení Davida Byrona a Kena Hensleyho, jako např. Bird of prey, Sunrise, Stealin´, Seven stars, July morning, Circle of hands, Sweet freedom, Easy livin´, Look at your self, Rain, Gypsy, Lady in black a další. Repertoár je obohacen o skladbu Set Me Free (From Yesterday) ze sólového alba Ken Hensley & Live Fire "Faster". Vysokou kvalitu URIAH HEEP REVIVAL s nadšením ocenil i kytarista Mike Box a klávesista Ken Hensley.Jejich koncerty přinášejí výborný zážitek z dokonalé interpretace hudby legendárních "Uriášů".


—————

Zpět